Institutionsleder efter uddannelsesdag 2020
Erik var facilitator ved vores institutions uddannelsesdag i starten af 2020. Vi havde mange ønsker for dagen og et meget komprimeret program med både arbejdsmiljø og læreplan på programmet.
Det til trods førte Erik os sikkert og kompetent igennem dagen, og vi fik de ønskede resultater med os hjem.
Eriks facilitering og rammesætning af et daglangt program. - med skift mellem oplæg, gruppearbejde, refleksion, evaluering og energizers. - var afgørende for, at hele personalegruppen bevarede fokus og koncentration dagen igennem……fantastisk….
Jeg vil til hver en tid selv bruge Erik som facilitator igen, og jeg vil også anbefale ham til mine samarbejdspartnere.
Lene Hundahl - daginstitutionsleder / Herlev Kommune

Coachingklienter 2018
- Erik er tillidsvækkende og inviterende.
- Erik virker rutineret og sikker, hvilket giver mig tryghed til selv at blive mere nysgerrig på muligheder og perspektiver.
- Erik er super god til at navigere rundt mellem udsagn og hypoteser, og få det omsat til de rigtige spørgsmål.

Et møde med Erik er et møde for og med livet
Ganske enkelt. Livet og tilværelsen er simpelt hen omdrejningspunktet for Eriks faglighed. Og han har denne særlige evne til at være til stede, nærværende, levende lige-her-og-lige-her. Af den grund skaber Erik rum for, at de mennesker, der er i hans nærhed (procesdeltagere, kursister, undervisere) oplever reel respekt og involvering som fulde og hele mennesker med hjerne, hjerte, idéer, kød og blod. (Uddrag af eksamensudtalelse fra Attractor efter endt proceskonsulentuddannelse, november 2010)

Deltagerevaluering - sorgambassadørkursus 2013
- "Opsummeret har det været en fantastisk oplevelse at være tilmeldt uddannelsen, og en stor gave at have haft dig som underviser."
- "Din stil som underviser, synes jeg, er meget inspirerende, grundlæggende behagelig og tryghedsskabende."
- "Du udstråler en varme, empati og oprigtig interesse for emnet og for roller som underviser."

Børn i sorg - seminarer.dk 2011
"I mit lange liv har jeg deltaget i utallige gode kurser / uddannelser. Men dette er helt ekstraordinært godt. Alt var i top - incl. en venlig modtagelse, selv om jeg kom for sent :-) :-) Tak. Et topprofessionelt og fagligt gennemarbejdet indhold - fremført exceptionelt godt og nærværende - med anerkendende tilgang. SÅDAN! :-)"

Procesfacilitering - Ballerup Kommune 2010
- "Du er forberedt til tænderne og har tænkt mulighed 1, 2 osv."
- "Du har en ro - og en udstråling af tolerance: Her, hvor jeg er, er der plads til alle og ikke rigtigt eller forkert."
- "Du udstråler, at du har sluppet behovet for at have ret. Du signalerer, at du ikke har noget, der skal ned i halsen på os."


Retur til hovedsiden.